Valentijns menu
hibiscus aperitief, eerste degustatie
apéritif au hibiscus, première dégustation
hibiscus aperitif, first degustation
- - - - -
pijlinktvis - romesco, ajo blanco
encornet - romesco, ajo blanco
squid - romesco, ajo blanco
- - - - -
skrei - kokkel, citroengras
skrei - coque, citronelle
skrei - cockle, lemongrass
- - - - -
bosduif - consommé, peterseliewortel, boekweit
pigeon ramier - consommé, persil tubéreux, sarrasin
wood pigeon - consommé, parsley root, buckwheat
- - - - -
friander kalf - morilles, andoorn, salie
veau frinader - morilles, crosne, sauge
friander veal - morels, crosne, sage
- - - - -
vanille - pistache, matcha
vanille - pistache, matcha
vanilla – pistachio, matcha
valentijnsmenu met apero : € 125,00
met bijpassende wijnen : suppl 40,00
Dit menu is verkrijgbaar van donderdag 13 februari tot en met zaterdag 15 februari
Op vrijdag 14 februari serveren wij enkel dit menu