menu d’Artagnan

Onze menu d’Artagnan is een gastronomisch menu met kwaliteitsvolle seizoensproducten,
zorgvuldig geselecteerd en creatief bereid door de chef

gastronomische voorproevertjes
amuses gastronomiques
gastronomic bites 

– – – – –

carpaccio gebraden everzwijn - kweepeer, mosterd De Ster, radicchio
carpaccio de marcasin rôti - coing, moutarde De Ster, radicchio
carpaccio of roasted wild boar - quince, De Ster mustard, radicchio

- - - - -

* zeeduivel - butternut, macadamia
lotte - butternut, macadamia
monkfish - butternut, macadamia

- - - - -

inlands hert - peterseliewortel, spruit, grand veneur
cerf regional - persil à grosse racine, chou de Bruxelles, grand veneur
regional deer - parsley root, Brussels sprout, grand veneur

- - - - -

boskoop appel - popcorn, muscovado
pomme boskoop - popcorn, muscovado
Boskoop apple - popcorn, muscovado

3-gangenmenu d’Artagnan : 70,00 – met bijpassende wijnen + 29,00
4-gangenmenu d’Artagnan : 82,00 – met bijpassende wijnen + 38,00