Voorstelling

d'Artagnan: ooit de naam van een legendarische musketier en levensgenieter, vandaag het ultieme trefwoord voor een schitterende culinaire ervaring.
Aan comfortabele en ruime tafels kies je in een uniek interieur of buiten op het tuinterras uit een vaste kaart met klassiekers, wisselende suggesties of degusteer je het menu d'Artagnan.

Chef Ernest Kalse staat zelf achter het fornuis en werkt uitsluitend met eerste keuze producten van streng geselecteerde leveranciers. Zijn motto is "la cuisine, c'est quand les choses ont le goût de ce qu'elles sont" van Curnonsky.
Als uitschieters beschouwen we de dagverse aangevoerde vis, schaal- en schelpdieren en het alom gekend wild van eigen teroir. Edele vleessoorten zoals Aberdeen Angus Beef, Frans en Schots présalé lamsvlees, zijn maar enkele voorbeelden van wat je hier kan vinden.

Gastvrouw Sandra De Vriese zorgt ervoor dat de bezoekers niets te kort komen. In d'Artagnan ben je geen klant maar een gast. Om de aangename sfeer nog te bevorderen kan je een fles kiezen uit een goed gevuld wijnboek. Een uitgebreide kaart met aperitieven en digestieve dranken vervolledigt de verlangens van elke bacchus in ons.

Verwen jezelf en kom samen met uw gasten, familie, collega's of vrienden, genieten in d'Artagnan.

Reservatie is aanbevolen én gewaardeerd.

On-line reserveren? Klik hier.

copyright 2011 - webdesign by gd-design.be